Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Konya Beyşehirde Yemek Firmaları, Toros Yemek Fabrikası & Lokantası

Firma Sektör

: Catering Firmaları

Firma Yetkili

: ALİ SATAR & MUSTAFA SATAR

Çalışan Sayısı

: 10 - 25
Kuruluş Yılı : 1974
İncelenme : 11560
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Antalya Cad.Hacıarmağan Mah.No: 62 PTT Karşısı Beyşehir FABRİKA:Hamidiye Mah.Sanayi Sit. 521 Sok.No:74 BEYŞEHİR

Firma Şehir

: KONYA

Telefon

: 0332 512 28 49

GSM

: 0544 343 85 69

Fax

: 0332 512 28 49

Mail

: [email protected]
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

http://i.hizliresim.com/7g7MRL.gif

Müşterilerimizin besin ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal periyodik doyumu sağlamak amacıyla hazırlanan yiyecekler tüketicilerin sağlığında her hangi bir risk etken olmaması için titizlikle üretilmektedir. Besinler yüksek sağlık bilgisi standartlarında temin edilmiş mutfaklarımızda hazırlanmaktadır.

http://yemekyapmasanati.com/wp-content/uploads/2015/05/banner1.jpg1.jpg

Çalışanlarımızın periyodik olarak sağlık kontrolleri gerçekleştirilerek bulaşıcı hastalıkların ve mikroplarının yayılması engellenmektedir.

GIDA HİJYENİ

Gıda hijyenini uygulamak temizlikten ve temiz olmaktan ileri bir kavramdır. Gıdayı zararlı bakteriler zehirler ve yabancı maddeler içeren risklerden korumak mevcut bakterilerin üremesini engelleyerek müşterilerimizin rahatsızlığını engellemek, yemeğin gereksiz zayiatına yol açmamak, gıdayı doğru pişirme yöntemi ile zararlı bakterileri yok etmek.

KALİTE GÜVENCE

Yemeklerimizden alınan numuneler oluşabilecek olumsuzluklara karşı 24 saat süreyle steril kaplarda saklanmaktadır. Gerektiğinde analizi mümkündür.

http://www.nazillilezzetduragi.com/dokumanlar/banner-2.png

TABLDOT YEMEK LİSTESİ

Toros Yemek Fabrikası & Lokantası  Uzun yıllardır yemek sektöründe hizmet veren firmamız, çalışmalarını özellikle tabldot ve catering alanında yoğunlaştırmaktadır. Firmanız ne kadar büyük, çalışanlarınızın sayısı da ne kadar çok olursa olsun, gerekli kapasiteye sahip olan firmamız, pek çok sayıdaki yemek çeşitleri ve zengin menüsü ile her firmanın isteklerine uygun yemek listesi çıkarmaktadır. Özel istekler doğrultusunda, diyet yemekleri ve vejetaryen yemekleri de servis eden kuruluşumuz, bu kategoride de zengin yemek çeşitliliğine sahiptir. Sahip olduğu bilgi birikimi ve ustalığı sayesinde lezzetler arasındaki en doğru uyumu sağlayan aşçılarımız yaptıkları yemeklere deneyimleri kadar meslekteki becerilerini de konuşturarak en lezzetli yemekleri ortaya çıkarmaktadır.

http://beavertonlunch.com/wp-content/uploads/2011/01/food_banner1.jpg
 
Yemeğin çeşidi, malzemelerin kalitesi ve lezzeti kadar önemli olan hijyen kurallarına da büyük dikkat ve itina gösteren firma çalışanlarımız, sağlığınız için gerekli olan bütün kriterleri bünyesi altında toplamaktadır. Yemek listelerini, diyetisyen, gıda mühendisi, ve gıda teknikerleri eşiğinde oluşturan kuruluşumuz, insanın bir öğünde ihtiyaç duyduğu, protein, karbonhidrat ve yağ dengesini göz ününe alarak, hem ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlamakta hem de dengeli beslenmeye zemin hazırlayarak sağlıklı toplumun oluşmasına fayda sağlamaktadır. Çorbalar, sebze ve kuru baklagiller, et yemekleri, pilavlar, makarnalar, tatlılar ve böreklerden oluşan yemek çeşitlerimiz, müşterilerin beğeni ve arzularına göre listelenerek sunumları yapılmaktadır.
 

http://www.tadindaseyahat.com/wp-content/uploads/2013/03/IMG_4691.jpg Pek çok çeşitten oluşan çorba seçeneği, etli ve sebzeli ana yemeklerden biri, pilav ve makarna çeşitlerinden herhangi bir tanesi ve dönüşümlü olarak, tatlı, salata ve içecek türlerinden oluşan dört çeşit yemek mönüsü ile her gün değişik listeler hazırlayan yemek firmamız size lezzet ve doyma garantisi veriyor. Yemek listesinde ağırlıklı olarak et kullanan firmamız, maddi kazançtan çok, lezzetli ve çok istenen yemek türlerini listeye koyarak tercih sebebi olmayı arzuluyor. Bir günlük yemek listesini oluştururken beslenme piramidine sadık kalan gıda mühendisimiz ve uzman diyetisyenimiz, her yemeğin ve her mönünün kalori cetvelini çıkartarak, yemeğimizi tercih eden kişileri ve firmaları bilgilendiriyor.
 

http://www.cesme.net/dosyalar/resimler/firma_resimleri/315481-altin-kapi-banner.jpg Daha anlaşılır ve akılda kalıcı olması için şu şekilde örneklendirebiliriz: Pazartesi; mercimek çorbası, kadınbudu köfte, nohutlu pilav ve cacıktan oluşan mönümüzün toplam kalori değeri, 950 dir. Bütün bir hafta dört çeşit yemekten oluşturulan listemizin hepsinin kalori cetveli çıkartılarak bilgilere sunulmaktadır. Usta aşçıları ve deneyimli çalışanları bünyesinde toplayan firmamız, temizlikten, lezzetten ve kaliteden ödün vermeden hazırladığı yemekleri, müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Sadece yemek değil, temiz ve sağlıklı yemek yapma arzusu taşıyan kuruluşumuz, kazanacağı paradan çok, müşterilerinin uzun ömürlü ve memnun olmasını arzulamaktadır. Birçok tanınmış ve büyük firmaya tabldot yemek veren Toros Yemek Fabrikası & Lokantası firmamız, yaptığı bütün işlerde deneyim ve kalitesini ortaya koyarak, her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

ETİKETLER