Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Hatay İskele Kalıp Firmaları, Arı İskele Kalıp Tic

Firma Sektör

: Kalıp İskele

Firma Yetkili

: DURSUN SÜNER

Çalışan Sayısı

: 10 - 25
Kuruluş Yılı : 1965
İncelenme : 6134
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: sanayi sitesi otogar karşısı 255 sok no 63 İSKENDURUN

Firma Şehir

: HATAY

Telefon

: 0326 616 87 67 - 0326 615 00 82

GSM

: 0532 257 67 18

Fax

: 0326 615 00 81

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.ariiskele.com
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

http://i.hizliresim.com/JAnggB.gif

Arı İskele Kalıp, vizyon ve misyonunu gerçekleştirmek için izleyeceği stratejilerini belirlerken tüm çalışanlarının uyacağı kurumsal değerlerini de tanımlar. Her kademedeki  Arı İskele Kalıp çalışanı için vazgeçilmez olan bu değerler, onların aynı zamanda özümsedikleri yaşam biçimidir..

http://i.hizliresim.com/qMPXgd.gif

http://i.hizliresim.com/BPDBYv.jpg

Tüm faaliyet ve çabalarımızın odak noktasıdır.Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman beklentilerinin üzerinde sağlamayı hedefleriz.Bilgili, dürüst, saygılı, nazik, yardımcı, ilgili ve çözüm odaklıyız.Bize nasıl davranılmasını istiyorsak, biz de müşterilerimize öyle davranırız.İşçi sağlığı ve güvenliği birincil önceliğimizdir, bu profesyonellikle ve bilinçle hareket ederiz.

"http://www.iskaiskele.com/tr/images/banner1.jpgBizim için en önemli unsur insandır"En büyük değeri insana veririz ve sürekli insana yatırım yaparız.Kalitemizin gücü ve teminatı tüm çalışanlarımızdır.Her bir çalışanımız kaliteyi amaç edinmiştir.Yetkilendirilmelerine önem veririz.inisiyatif kullanmaya özendiririz.Onları yaratıcı ve üretken kılan "istek" enerjisine inanırız.

Arı İskele Kalıp’da çalışan herkesin "kendi işinin lideri" olduğuna ve yaptığı işi en iyi onun bildiğine inanırız.

Takım ruhu”Etkin ekip çalışmasına ve açık iletişime inanırız. Bunlardan ödün vermeyiz.Genel Müdür'den en alt kademedeki personelimize ve ilişkide bulunduğumuz tüm kuruluşlara kadar vizyonumuza ulaşmak için, tek vücut halinde çalışırız.Etkin ekip çalışmasını artan bir işbirliğiyle, karşılıklı güven ve saygı içinde sürdürürüz.

Sürekli gelişim ilkemiz…”Kalitemizi statükoyu korumak yerine sürekli gelişimle sürdürürüz.Sürekli gelişim için çalışanlarımıza ve teknolojiye yatırım yapmak, politikamızın ayrılmaz bir parçasıdır.Hepimizin asli görevi, kalite standartlarımızı sağlamak, ürün ve hizmetlerimizin kalitesinisürekli geliştirmektir.Kalitemizi geliştirme konusundaki yaklaşım tarzımız proaktiftir. Çalıştığımız firmalar ihtiyaçve beklentilerini dile getirmeden önce, bizler bunları saptayıp giderme yönünde çaba gösteririz.

Sosyal sorumluluk bilinci”Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz.Ürettiğimiz sistemlerle kattığımız değerin sadece inşaat sektöründe değil, tüm ülke ekonomisi genelinde örnek alınacağına ve katkıda bulunacağımıza inanırız.

ETİKETLER