Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Oto Deniz Yalova

Firma Sektör

: Oto Yedek Parça

Firma Yetkili

: ALİ DENİZ

Çalışan Sayısı

: 1 - 5
Kuruluş Yılı : 2015
İncelenme : 4351
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Kirazlı Sanayi Sitesi 3,Yol E1 blok No:44

Firma Şehir

: YALOVA

Telefon

: 0 226 825 40 68

GSM

: 0 532 547 65 45

Fax

: 0 226 825 40 67

Mail

: [email protected]
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

http://i.hizliresim.com/AqzgEv.gifOTO DENİZ YALOVA MERCEDES BENZ -BMW-VOLKSWAGEN-AUDİ ORJİNAL VE YAN SANAYİ YEDEK PARÇALARI

http://www.autopartstores.ca/images/slide3.jpg

Oto deniz  Yedek Parça olarak kurulduğu günden bu yana müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmak, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ve makul fiyatta hizmet sunarak siz müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve zenginleştirmektir.
Oto deniz Yedek Parça'nın amacı sahip olduğu potansiyelini korumak ve bu mevcut potansiyelin üstüne çıkmaktır.
http://www.ckautodepot.ca/wp-content/uploads/auto-parts.jpg
Oto deniz Yedek Parça olarak, şunu fark ettik ki mutlu ve tatmin olmuş çalışanlar, daha iyi müşteri hizmeti sunmakta ve müşteri memnuniyetini kolaylaştırmakta. Bunu da ancak iyi bir yönetim ,içten ve pozitif iletişim, ve Ford Otosan Danışmanlarından yardım alarak sağlamaktayız. Çalışanlarımıza sağlıklı ve rahat bir calışma alanı sağlamaktayızki bu da onların yaptıkları işte verimli olmalarını sağlamakta. Çalışanların kendilerini ailenin bir parçası gibi hissetmelerinin de bu açıdan büyük bir rol oynadığını düşünüyoruz.

Her türlü müşteri ile dürüst ve samimi bir ilişki içindeyiz. Müşterilerimizin arzu ettiği her türlü hizmeti yerine getirmek yegane amacımız. Onlara en iyi teknik donanım ve hizmeti sağlayarak müşterilerimize hak ettiği değeri vermekteyiz. Kendilerine önem verildiğini hissetmelerini sağlamak bizim için çok önemlidir. Üretici ve tedarikçi firmalarla kurduğumuz güçlü ilişkiler sizlere daha iyi hizmet vermemizi sağlamaktadır.

Onlarla kurduğumuz profesyonel ilişki bizim şu anki konumumuzda büyük etkendir. Onların bize olan güvenini ve bizim onlara olan güvenimizi sağlamak için çok çalıştık.Olusturduğumuz özgür çalışma ortamı sayesinde herkesin birbirine güvendiği ve birbirini desteklediği bir işyerine sahibiz.http://www.macdonaldautoparts.com/images/rbanner44.jpg

ETİKETLER