Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Tekinas Grup

Firma Sektör

: Asansör Hizmetleri,Araç Kiralama-Rent a Car

Firma Yetkili

: Fırat Tekin

Çalışan Sayısı

: 25 - 50
Kuruluş Yılı : 2006
İncelenme : 2684
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Ofis Adres: Yeni Mah. 572 Sokak No:5/A Aliağa - İZMİR Depo Adres: Anadolu Cad. No:3 Yeni Mah. Aliağa - İZMİR Fabrika Adres: Samurlu Mah. 1254 Sokak No:14/A Aliağa - İZMİR -

Firma Şehir

: İZMİR

Telefon

: 0 232 616 69 10 - 0 544 616 69 10

GSM

: 0 535 528 13 09

Fax

: 0 232 616 69 10

Mail

: [email protected]

Website

: https://www.tekinasasansor.com/
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

 

TEKİNAS ASANSÖR

Tekinas Grup:İzmir Aliağa 'da, 2011 yılında kurulan Tekinas Grup, sektördeki gelişmeleri sürekli takip eden dinamik yapısı ve pazardaki yeni taleplerin farkında olan firma yönetimi ile sektörde iddialı firmalardan biri olmayı hedeflemektedir.

QBkKDi

Tekinas Grup genel olarak her türlü elektrikli, hidrolik, insan, hasta, yük ve asansörlerini kapsayan tüm süreçlerde hizmet vermektedir. Firmamız, Asansörün montajı sırasında gerekecek her türlü metal bazda iş de yine firmanın kendi olanaklarıyla yapmaktadır. Tüm işlemler ilgili formlara uygun bir şekilde yetkili mühendisler ve belgeli ustaların kontrolünde yürütülür.

NMTpQH

Asansöre ait elektrikli, hidrolik ve mekanik diğer hususlar, cihazlar ve her türlü yapı malzemeleri gerek yurtiçi, gerekse yurtdışından yüksek kaliteli malzemeler üreten güvenilir firmalardan temin edilir. Malzeme ve materyal ihtiyacını karşılarken dikkat ettiğimiz husus asansör kullanıcılarının can ve mal güvenliğinin sağlanmasıdır. 

HXViCd

TEKİNAS GRUP kendinden aldığı gücü yaptığı doğru yatırımlarla güvene dönüştürmüştür. Bugünkü hizmetinin verimi, seçkinliği ve kalitesi TEKİNAS GRUP markasını yarınlara taşıyacak en büyük garantidir.

pjoJbC

 
TEKİNAS KUAFÖR
 
Tekinas Kuaför olarak Deneyimli ekibimiz güzelliğinizle ilgili her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek ve salonumuzdan mutlu ayrılmanızı sağlayacak profesyonel bir ekipten oluşmaktadır.
 
cs4m88
 
Uzman kadromuz ile siz müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunan,sürekli gelişmeleri, yenilikleri siz müşterilerimiz adına takip ederek sizlere ulaştıran,sizlerin değerli görüşlerini her zaman dikkate alan saygın ve gelişmelere açık bir kuruluş olmak,her zaman en iyiyi kaliteliyi sizlere ulaştırmaya çalışmak temel vizyonumuzdur.
 
S8P31u
 
Salonumuzda, size özel saç tasarımlarının yanı sıra saçınıza dair her türlü bakım, perma, röfle, balyaj defrize, en güzel günlerinizde sizi herkesden farklı ve özel kılacak saç modelleriyle hizmetinizdeyiz.
 
d3gXJ9
 
Tekinas Kuaför olarak biliyoruz ki geleceğimize giden yolda ardımızda bıraktığımız her işimiz bir ayna, her müşterimiz bir referanstır.
 
F7Bm3p
 
TEKİNAS ELEKTRİK
 
Misyonumuz
 
İnsan odaklı bir misyona sahip olan Tekinas Elektrik , sağladığı hizmet ve ürünlerde, çevreye ve doğaya saygılı olmak konusunda mümkün olduğu kadar 
geri dönüştürülebilirliği yüksek hammaddelerden üretilmiş ürüneri kullanarak doğayı korumayı amaçlamaktadır.
 
3TjmMl
 
Bundan dolayıdır ki;
Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli miras varolan dünyamızın yaşanılabilir olmasıdır. Bu sebeple daha güzel yarınlar için insan olgusu 
Tekinas Elektrik'in ana misyonudur.
 
E66aKb
 
Vizyonumuz
 
Aksamayan disiplinli bir iş akışına sahip Tekinas Elektrik, tüm ürünlerin ve hizmetlerin uygulama süreçlerinde ilk aşamadan son aşamaya kadar
çok hassas kalite kriterleri uygular.
Tekinas Elektrik alanında referans gösterilen nitelikli iş üretmeyi kendine ilke edinmiş bir kuruluş vizyonuna sahiptir.
 
dftTW4
 
Temel Değerlerimiz
 
Her işi küçük büyük ayırt etmeden süratle uygulamak, titizlikle takip etmek.
Hizmet öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak.
İlişkilerimizde güven, saygı, açıklık ve doğruluğu hep ön planda tutmak.
Şirketimizin çalışanlarıyla bir bütün olduğumuzun bilincinde olmak.
Çalışanlarımıza saygılı ve eşit davranmak.
Şirketimizin itibarını korumak ve işimizle gurur duymak.
Temiz bir çevre bilincine sahip olmak.
 
r29723
 
Elektrik sektöründe öncü olmayı hedefleyen firmamızın temel prensipleri;
 
• Doğru planlama, kaliteli hizmet ve zamanında teslim ilkelerinden ödün vermemek
• Teknolojiyi takip etmek ve yeni gelişmeleri elektrik projelerimizde hayata geçirmek
• Hizmetlerimizde iş güvenliği ve mühendislik ilkelerinden ödün vermemek
• Çevreye duyarlı ve insan odaklı hizmet vermek
• Çağdaş fikirleri hayata geçirerek verimliliği artırmak
• Müşteri ve çalışanlarımızın taleplerini azami düzeyde karşılamak
 
TEKİNAS SU ARITMA
 
Arıtma Sisteminin Önemi !!!
Belediyeliklerimiz  su  arıtma tesislerinden çıkan hijyenik sularımız ne varki yer altında yıllar önce tesisatı
yapılmış yada kötü şartlar yüzünden bu hale gelmiş borular içerisinden bizlere ulaşmakta.Durum böyle olunca 
hijyenik ve kaliteli şebeke sularımız demir,pas,yosun,kum,çakıl,bakteri  vb. ağır metaller ve bakteriler ile tekrardan 
içiçe bize ulaşmak zorunda kalıyor. İşte arıtma sistemimizin gerçek görevi burada başlıyor.
 
Ay6003
 
Evlerimizde bize ulaşan bu suları tamamiyle ağır metallerden,kokudan ve bakterilerden arındırıp içimi keyifli son derece
kaliteli suyu bizlere taze taze üreten arıtma cihazlarımız yaşam kaynağımız olan suyu içimi keyifli son derece güvenli
ve sağlıklı suyu çeşmeyi açtığımızda bize aynı dakika suyu üretip veriyor.
 
Neden Su Arıtma Cihazları ?
Su Arıtma Cihazı Nedir ? Çağımızın modern üretim yöntemleri kullanılmak sureti ile ev ve işyerlerimizdeki
musluklardan akan suyu içilebilir, kullanılabilir hale getiren cihazlara su arıtma cihazı denir. Büyük bir kısmı nano teknoloji kullanılarak imal edilen su arıtma cihazları, genel olarak reverse osmosis prensibine göre çalışmaktadırlar.
Tüm minerallerden arıtılarak elde edilen saf su, sadece sanayinin belli dallarında kullanılabileceğinden ötürü rantabl değildir ve tercih edilmez.
 
T2GLlr
 
Başka bir söylemle ifade etmek gerekirse; gerek içme suyunda, gerekse kullanma suyunda olması ve olmaması gereken
mineraller bulunmaktadır. “Ters ozmos” olarak adlandırılan sistem dahilinde çalışabilecek yetenekte üretilmemiş olan
su arıtma cihazlarının filtre sistemleri, bir milimetrekarenin iki milyonda biri çapında gözeneklere sahip olduklarından
dolayı faydalı minerallerin geçişine müsaade vermez. Dolayısı ile arıtılmış olan su içmek ve kullanmak için yeterli
özelliklere sahip olmaz.
 
Su Arıtma Cihazının Faydaları
Suya baktığımız da onun ne kadar berrak ve saf olduğunu düşünürüz. Bu aslında gözlerimizin bize söylediğidir.
Oysa aslında bardağımıza doldurduğumuz su o kadar da temiz değildir. Laboratuarlar da yapılan deneyler sonucunda
görülmüştür ki, su içinde bulunan pek çok bakteri ve mikroplar insan sağlığını tehdit edici boyutlardadır. 
Hemen her konuda çözüm üreten bilim ve teknoloji, bu konuda da gerekli çalışmaları yaparak, su arıtma cihazlarını 
kullanımımıza sunmuştur.
 
jr8hvw
 
Su arıtma cihazlarının faydaları saymakla bitmez. Her evde olması gereken ve alımı da oldukça kolay olan bu cihazlar, Sürekli üzerinde bilim adamlarının çalışması sonucunda biz insanlara daha temiz ve sağlıklı su içme imkânını sağlamıştır. Evimiz de bulunan eşyalara hiç düşünmeden Dünyanın parasını verirken, aynı hassasiyeti
su arıtma cihazlarına da göstermemiz gerekir. Alması ve kullanması oldukça kolay olan bu cihazda biriken kirleri gördüğünüzde dehşete kapılacak ve o ana kadar içtiğiniz suyun ne kadar kirli ve sağlıksız olduğunu daha iyi anlayacaksınız.
Size önerimiz her açıdan sizin için faydalı olan su arıtma cihazını bir an evvel almanızdır.
 
TEKİNAS RENT A CAR
 
 
Otomobil kiralama firmasından, serbest dolaşım sağlayıcılığına Tekinas Rent A Car olarak müşterilerinin mobilite ihtiyaçlarını en yüksek standartlarda
en uygun fiyatlara ve sunabileceği maksimum katma değeri hizmetlerine katarak kişisel ihtiyaçlara her durumda en doğru çözümleri yaratarak maksimum müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmetlerini geliştirir ve müşterileri ile paylaşır.
 
pGC4Zh
 
Bu sebeple havayolu şirketleri, otel zincirleri, otomobil bakım servisleri,yol asistans sağlayıcıları ile ortak platformlarda çalışarak müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına uygun çözümleri üretebilmekte ve Tekinas Rent A Car tüm imkanlarını kullanarak her koşulda avantajlı hizmetler sunarak müşterilerinin otomobil kiralama ihtiyaçlarında  en yüksek katma değeri onlara vermek ilkesi ile çalışır.
 
2GaOhS
 
Tekinas Rent A Car müşterilerine rezervasyon alanında da bir çok kanal sunarak onların koşullarına en uygun sistemden faydalanabilmelerini hedeflemiştir.
Böylece her müşterisinin kişisel tercih ve istekleri doğrultusunda kendisine en uygun olduğunu düşündüğü kanal üzerinden rezervasyon yapabilmesine olanak
tanımaktadır.
 
0PY7DA
 
Günümüzün karmaşık dünyasında, insanların kişisel önceliklerini (iş hayatı ve özel hayatta) belirlemedeki özgürlüğünün önemi gün geçtikçe daha da ön plana çıkmaya başlamıştır. Bu nedenle Tekinas Rent A Car, müşterilerini kişisel tercih ve beklentileri doğrultusunda mobilite ihtiyaçlara en tatmin edici kupon hizmetler sunmayı kendine hedef edinmiştir.
 
 
7YyHVj
 
TEKİNAS TEMİZLİK
 
Biz Kimiz? 
 
Yaşadığımız,çalıştığımız ve içinde bulunduğumuz ortamların temizliği söz konusu olduğunda herkesin söyleyecek birçok şeyi vardır ya da uyguladığı ve uyduğu
temizlik standartları,kuralları.Kimilerimize göre zamanımızın birazını ayırarak halledilebilecek bir konu iken temizlik, kimilerimiz için bir yaşam tarzıdır,temizlik ile yatıp,temizlik ile kalkarız.
 
OapIW5
 
Tekinas Temizlik izmir temizlik şirketleri,temizlik hizmeti konusuna profesyonel yaklaşımı ile, kaliteli ve yüksek standartların kabul gördüğü, müşteri memnuniyetinine dayalı bir hizmet anlayışını benimsemiş  temizlik şirketidir.
 
AGNIdM
 
Yıllar boyunca bir iğne ile, nakış işler gibi titizlikle ve sabırla, güven ve kaliteye dayalı olarak hayat verdiğimiz izmir temizlik firmaları, Sizin,ve Firmanız için güvenilir ve profesyonel temizlik hizmetleri verirken yaşam kalitenize katkı sağlamak amacı ile etkili, kalıcı,modern çözümler geliştirmekte ve sunmaktadır.
 
HfxaNA
 

ETİKETLER