Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Laviva İnşaat, izmir konak mantolama, bornova izolasyon firmaları, mantolama şirketleri

Firma Sektör

: İnşaat Yapı Sektörü,İnşaat

Firma Yetkili

: Laviva İnşaat

Çalışan Sayısı

: 5 - 10
Kuruluş Yılı : 2009
İncelenme : 4548
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Saim Çıkrıkçı Cad. No:26/B Bahçelievler -İZMİR

Firma Şehir

: İZMİR

Telefon

: ( 0232 ) 226 00 36 - 0 536 441 23 16

GSM

: 0 545 849 03 99

Fax

: ( 0232 ) 226 00 36

Mail

: [email protected]

Website

: http://www.lavivainsaat.com/
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

LAVİVA İNŞAAT, olarak 2009 yılında hizmet vermeye başlamıştır.

Öncelikli hedefimiz '' Müşteri Memnuniyeti '' bu doğrultuda hedefimiz ''SİZ '' müşterilerimizin istekleri modern hizmet anlayışı ile yerine getirmektedir.

Anlaşma aşamasında yapabiliceklerimizi size sunar, aksi bir durumla karşılaşmamanız için tüm detayları iletir, ve gerekli önlemleri alırız..

Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktadır.

Muğla Erhan İnşaat

Doğaya ve çevreye zarar vermeden, ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde çalışmaktadır. Hedef alanımız, yanlızca bulunduğumuz şehir veya ülke değil, TÜM DÜNYA ' dır.

Faaliyetlerimizde modern teknoloji kullanırız. Sürekli kendimizi inceler, kritik eder, degerlendirir iyileştirip yenileriz ve kendimizle rekabet ederiz. Personelin çalışkan, dürüst, uyumlu, ahlaklı ve yaratıcı olmasına özen gösterir.

Hiçbir kaynağı israf etmez, modern tasarruf ilkelerine uyarız, Kanunların öngördüğü hukuki idari ve mali zorunlulukların tamamını yerine getiririz.İş ve toplum ahlakı kurallarına titizlikle uyarız...

GÜVEN YAPIMIZDA VAR... LAVİVA İNŞAAT

ETİKETLER

izmir konak da inşaat firmaları, izmirde inşaat, İzmirde Endüstriyel, İzmir konak inşaat, İzmir konak Endüstriyel, İzmir İnşaat firmaları, karabağlar inşaat firmaları, karabağlar inşaat yapan firmalar, karabağlar da inşaat ile uğraşan firmalar, İzmir karabağlar da Mühendislik, İzmirdeki Mühendislik, karabağlar Mühendislik, İzmirde İzalasyon, İzmir karabağlar İzalasyon, İzmirde Dış Cephe Mantolama İşleri, balçova da Dış Cephe Boya İşleri, İzmirde Çatı Uygulamaları, balçova da Çatı Uygulamaları, İzmir balçova da Çatı Uygulamaları, İzmirde Bina İnşaatı, mantoloma, İzmirde Restorasyon yapan firmalar nerede, İzmirde Restorasyon yapan firmalar, İzmir balçova da Restorasyon, Laviva İnşaat, İzmir Laviva İnşaat, izmir inşaat firmaları, İzmir inşaat, izmirde inşaat firmaları, izmirde inşaat yapan firmalar, izmirde inşaat ile uğraşan firmalar, İzmir Mühendislik, İzmirdeki Mühendislik, Mühendislik, , İzmir İzalasyon, izmirde mantolama, izmir mantolama firmaları, Balçova mühendislik, Balçova da inşaat firmaları, Balçova da inşaat ile uğraşan firmalar, Balçova mantolama, mendereste inşaat ile uğraşan firmalar, izmir narlıdere de inşaat ile uğraşan firmalar, Narlıdere inşaat, Narlıdere mantolama, Narlıdere de resterasyon yapan firmalar, Aliağa mantolama, İzmir Aliağa izolasyon.Aliağa Mühendislik, Aliağa da mantolama işleri, Torbalı inşaat, İzmir torbalı da inşaat ile uğraşan firmalar, Torbalı izolasyon, Torbalı mantalama, Mantolama, İzmir de mantolama işi yapan firmalar,