Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Zana Oto Elektrik Akü Klima Araç Takip Sistemleri Yedek Parça Ve Onarım Servisi Zana Akü & Sur Akü Üretici Firma

Firma Sektör

: Oto Tamir Bakım

Firma Yetkili

: Şeyhmus Şenyiğit

Çalışan Sayısı

: 5 - 10
Kuruluş Yılı : 2016
İncelenme : 5515
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Ş.Urfa Bulvarı Talaytepe mahallesi 3. Sanayi Sitesi 6. Sk. P/2 No:19 Kayapınar/DİYARBAKIR

Firma Şehir

: DİYARBAKIR

Telefon

: 0 (412) 255 07 04 - 0 532 065 48 62

GSM

: 0 532 065 48 62

Fax

: 0534 312 17 36

Mail

: [email protected]

Website

: https://www.zanaaku.com/
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

15 yılı aşkın tecrübemiz, teknolojiyi yakından takip eden deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ürünü olan ürünlerimizle satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekteyiz . 
 
ZANA OTO ELEKTRİK olarak; “Arabasını seven herkese emanet etmez, Zana Oto Elektrik‘e gider içi rahat eder” sloganıyla 2016 Şubat Ayında  yola çıktığımız otomotiv sektöründe  sadece belli bir gruba kapanmış, dar bir çerçevede değil; Hem tüm marka binek araçların hem de tüm marka Ağır hizmet araçları ve iş makinalarının Elektrik aksamı onarımı ve yedek parça hizmetini vermekteyiz.
 

KURUMSAL

Vizyonumuz : Diyarbakır özelinde, hem bölgede hem de Türkiye genelinde; Araç Takip Sistemleri başta olmak üzere, Oto Elektrik alanında Sektörün, Pazarda en üst seviyeye ulaşmak.
 
         Birlikte çalıştığımız kişi, kurum ve kuruluşlar nezdinde güvenirliliğimizi ve ticari itibarımızı kanıtlamış olarak her zaman tercih edilen firma olmak, tüm departmanlardaki Personelleri eğitimlerle daha da kalifiye hale getirip, kendi sektöründe her zaman çalışılmak istenen bir firma olabilmek.
Misyonumuz : Oto Elektrik Sektöründe sürekli gelişen teknolojiyi kendi bünyemizde bulundurup, daha iyi çalışma ortamları hazırlamak ve bunun neticesinde de daha verimli bir çalışma alanı ve ortamı oluşturmak,
 
Kimlikli, nitelikli, ehliyetli, sürekli üreten ve gelişen bir anlayışıyla, Satış/Hizmet öncesi ve sonrası kesinlikle müşteri memnuniyetli odaklı hizmet vermek.
 
Türkiye'nin yükselen enerji markaları" sloganıyla ZANA AKÜ & SUR AKÜ MARKALARINI piyasaya piyasaya kazandıran ilk ve tek Marka Servistir.
 
ZANA OTO ELEKTRİK  Tüzel ve gerçek kişiler başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet veren YETKİLİ BİR SERVİSTİR.

SUR Akü

Özünü Topraktan alan insan ve maden’in bilgi ve tecrübeyle; Bilgi ve tecrübenin Üretime, Üretimin Marka’ya, Markanın da Akü ile buluştuğu %100 Yerli Sermaye ve Üretim ile Diyarbakır’a ve Bölgeye kazandırılan ilk ve tek Akü’yü hizmete sunduk. SUR AKÜ ilk ve tek Yerel üretim markası olması sebebiyle, piyasadaki birçok yabancı sermaye ve yabancı markalara karşı; iddialı, kaliteli, uygun maliyetli ve alternatif akülerdir.

Üretim Teknolojisinde “Calcium alaşımı ve Punch(delme yöntemi) sistemi” kullanılarak Ürün Teknolojisinde, Türkiye’de 12V 42AH’den 12V 240AH’e kadar “starter,marin,deep cycle golf ve gel akülerin” tamamını Tam Kapalı (Sealed Maintenance Free) olarak müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

SUR AKÜ/BATTERY

www.zanaaku.com

OTO Elektrik

HAKKIMIZDA

15 yılı aşkın tecrübemiz, teknolojiyi yakından takip eden deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ürünü olan ürünlerimizle satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermekteyiz .


ZANA OTO ELEKTRİK olarak; “Arabasını seven herkese emanet etmez, Zana Oto Elektrik‘e gider içi rahat eder” sloganıyla 2016 Şubat Ayında  yola çıktığımız otomotiv sektöründe  sadece belli bir gruba kapanmış, dar bir çerçevede değil; Hem tüm marka binek araçların hem de tüm marka Ağır hizmet araçları ve iş makinalarının Elektrik aksamı onarımı ve yedek parça hizmetini vermekteyiz.

 

Vizyonumuz : Diyarbakır özelinde, hem bölgede hem de Türkiye genelinde; Araç Takip Sistemleri başta olmak üzere, Oto Elektrik alanında Sektörün, Pazarda en üst seviyeye ulaşmak.
Birlikte çalıştığımız kişi, kurum ve kuruluşlar nezdinde güvenirliliğimizi ve ticari itibarımızı kanıtlamış olarak her zaman tercih edilen firma olmak, tüm departmanlardaki Personelleri eğitimlerle daha da kalifiye hale getirip, kendi sektöründe her zaman çalışılmak istenen bir firma olabilmek.

 

Misyonumuz : Oto Elektrik Sektöründe sürekli gelişen teknolojiyi kendi bünyemizde bulundurup, daha iyi çalışma ortamları hazırlamak ve bunun neticesinde de daha verimli bir çalışma alanı ve ortamı oluşturmak,

Kimlikli, nitelikli, ehliyetli, sürekli üreten ve gelişen bir anlayışıyla, Satış/Hizmet öncesi ve sonrası kesinlikle müşteri memnuniyetli odaklı hizmet vermek.

 

ZANA OTO ELEKTRİK Tüzel ve gerçek kişiler başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet veren YETKİLİ BİR SERVİSTİR.

ZANA AKÜ

TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN ENERJİ MARKASI

Zana Akü, 15 yılı aşkın bir süredir akü sektöründe faaliyet gösterip, son 3 yıldır da akü imalatı, satışı ve satış sonrası hizmet sektöründe, konusunda uzmanlaşmış kardrolarıyla, en son teknolojik imkanlar kullanılarak 10,000m2 alandan oluşan entegre üretim tesislerinde ürettiği akü çeşitleri ile bütün ülkede çözüm ortağınız olmaya devam etmektedir.

Kalite Politikamız

İşimizde ki performansı müşterinin gereksinimlerine ve koşullarına uygun yerine getirmek,Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünü zamanında ve güvenli koşullarda teslim etmek,Yasalara, düzenlemelere ve etik kurallara bağlı kalmak,

  • Kalite standartımızı sürekli olarak artırmak.
Ürettiğimiz tüm ürünlerimiz ilgili kurumlar tarafından sertifikalar ile kalite standartları onaylanmıştır.

Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği:

  • Düzenli olarak CO2 emisyonlarını en aşağı seviyelere indirmek için sürekli çalışmaktayız.

2017’den itibaren belirlemiş olduğumuz atık azalma ve su kaynaklarının sorumlu kullanımı için hedefler belirlemiş olup, 2020 itibariyle atık ve su tüketiminin nispi miktarını her yıl yüzde 2,5 olarak azaltmayı hedefliyoruz.

Çalışanlarımızın iş güvenliğini artırmak için sürekli çalışıyoruz, gerekn tüm önleöleri almaya devam ediyoruz.

Enerji Politikamız

Zana Akü olarak Enerji ile ilgili performanslarımızda sürekli iyileştirmeye çalışmak ve bunu yaparken yasal gerekliliklere uygunluğun maksimum standart olduğunu varsaymaktır.

Enerji politikalarını sürdürülebilir olması bizi bu faktöre çeken temel esastır. Geri-Dönüşüme verdiğimiz önem ülkemiz için pratik bir karardır.
Enerji politikasının uygulanması için tüm çalışanların aktif katılımı gerekmektedir. Şirketimizde ki çalışanlara ve bayilerimize kapsamlı bilgi verilmiştir, enerji ile ilgili konularda bilgilendirilmiş ve enerji yönetimi programına entegre edilmiştir.

Şirketin enerji hedefleri, şirketin bölümlerine, tüm faaliyet ve süreçlerine eşit olarak uygulanır. Zana Akü üst yönetim kurulu, enerji politikasını uygulamak, stratejik ve operasyonel hedeflere ulaşmak için gerekli tüm kaynak ve bilgiyi sağlamaktadır.

ETİKETLER