Merhaba, henüz üye girişi yapmadınız.
Üye değilseniz hemen şimdi üyemiz olabilirsiniz...
 
 

Firma Detay

     

Firma Adı

: Bodrumda klimacı, Venüs Soğutma Bodrum özel klima firmaları Muğla, şirketleri

Firma Sektör

: Klima

Firma Yetkili

: Tansu Bey

Çalışan Sayısı

: 5 - 10
Kuruluş Yılı : 2022
İncelenme : 1285
   
   
 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adres

: Çırkan Mah. Cengizhan Sok. No:1/B2 Bodrum

Firma Şehir

: MUĞLA

Telefon

: 0541 541 97 89 - 0541 541 97 89

GSM

: 0541 541 97 89

Fax

: 0541 541 97 89

Mail

: [email protected]
 

FİRMA SAYFALARI

 

İLANLAR

 

ÜRÜNLER

 
 
 

HAKKIMIZDA

Bodrum'un bütün noktalarında yaygın bir servis hizmeti,veren Klimacı Bodrum 10 yılı aşkın süredir yetkili klima servisi olarak birçok markanıncihazlarına bakım, montaj,ve servis hizmeti sunmaktadır.



Sunduğu hizmetler ile müşterilerin beğenisini kazanan,firmamız, klimaservisleri konusunda uzman teknisyen ekibiyle her sorunun üstesindengelmektedir. Kaliteli ve,garantili servis imkanı sunan KlimacıBodrum tecrübe vedeneyimini her müşterisinde uygulamakta ve yıllardır,başarılı sonuçlar elde etmektedir.

Klima servisi olarak beyaz eşya ve tüm ankastre ürünlerin,bakım, montaj ve arıza giderme işlemleri profesyonel,adımlar izleyerek çözüme ulaştırıyoruz. Sizde böylesine,uzman bir ekipten destek almak istiyorsanız

0 541 541 97 89 numaralı telefondan çağrı merkezimize,ulaşabilir ve servis talebinde bulunabilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/DdlgOm.gif

https://i.hizliresim.com/OLRlJn.jpg

Bodrum\’un bütün noktalarında yaygın bir servis hizmeti,veren klimacıbodrum 10 yılı aşkın sürediryetkili klimaservisi olarak birçok markanıncihazlarına bakım, montaj,ve servis hizmeti sunmaktadır. Sunduğu hizmetler ile müşterilerin beğenisini kazanan,firmamız,klimaservisleri konusunda uzman teknisyen ekibiyle her sorunun üstesindengelmektedir. Kaliteli ve,garantili servisimkanı sunan klimacıbodrum tecrübe vedeneyimini her müşterisinde uygulamakta ve yıllardır,başarılı sonuçlar elde etmektedir. https://i.hizliresim.com/6XZWp3.gif

https://i.hizliresim.com/WQVP24.png

Klima servisi olarak beyaz eşya ve tüm ankastre ürünlerin,bakım, montaj vearıza giderme işlemleri profesyonel,adımlar izleyerek çözüme ulaştırıyoruz. Sizde böylesine,uzman bir ekipten destek almak istiyorsanız 0 541 541 97 89 numaralı telefondan çağrı merkezimize,ulaşabilir ve servistalebinde bulunabilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/pWRDRJ.jpg

Klima servisi olarak, ısıtma ve soğutma sektöründe hizmet vermekteyiz. Amacımız, siz değerli müşterilerimize mevcut deneyimli personellerimiz ile maksimum seviyede en hızlı hizmeti sunmaktır.

https://i.hizliresim.com/7NoLka.jpg

Yılda en az 1 kere sağlık açısından klima bakımı yaptırmayı tercih eden müşterilerimiz bizlere ulaşmakta, bizler ise kendilerine dönüş sağlayarak profesyonel bir şekilde uzman ekibimiz ile, titizlik göstererek klima bakımlarını yapmaktayız.Her sene bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür eder, sizlere tekrardan hizmet sunmayı bir görev biliriz.

https://i.hizliresim.com/gWkGj0.jpg

Klima Bakımında Yapılacak İşlemler

Klima bakımında sunmuş olduğumuz hizmetler şu şekildedir: İç ünite filtre temizliği, iç ünite ilaçlanması, dış plastik aksam ilaçlanması ile temizliği, iç ünite bağlantı kontrolleri, dış ünite kondanser kontrolü, dış ünite gaz kontrolü, dış ünite kaçak kontrolü ve dış ünite bağlantı kontrolüdür.

https://i.hizliresim.com/WQVPrQ.jpg

Neden Klima Bakımı Yaptırmalıyız?

Klima bakımı yaptırmalısınız çünkü klimanız özellikle iç ünite ortam vasıtasıyla emmiş olduğu gözle görülemeyen toz ve bakterileri barındırmaktadır. Şayet klimanıza bakım yaptırmazsanız, bu tozlar – bakteriler ortama tekrardan soğuk hava ile üflenecek bu da hem çocuklarımızın hem de sizlerin sağlığını olumsuz yönde etkileyerek çeşitli hastalıklara yol açabilecek – ortam havasını sağlıksız hale getirecektir. Bu yüzden yılda en az 1 kere düzenli olarak klima bakımı yaptırmanız gerekmektedir. Klima bakımı için bizlere ulaşarak, sizde yüzleri gülen müşterilerimiz arasına dahil olabilirsiniz..

https://i.hizliresim.com/Lnp67Z.jpg

ETİKETLER

muglada klima bakımı, muglada klima montajı, muğlada beyaz eşya bakımı, bodrumda klima montajı, bodrumda klima bakımı, bodrumda beyaz eşya bakımı, Bodrum Klima Montaj Tamir Bakım Servisi, Klima Soğuk Oda, Sunny akai Klima Servisi, özel tamir bakım hizmetleri, bodrum özel klima servisi aeg, bodrum özel klima servisi beko, bodrum özel klima servisi bosch, bodrum özel klima servisi vestel, bodrum özel klima servisi ariston, bodrum özel klima servisi arçelik, bodrum özel klima servisi profilo, bodrum özel klima servisi siemens, beyaz eşya özel servisi teba electra samsung, rubenis özel tamir bakım hizmetleri, venüs soğutma, bodrumda klimacı, bodrum klima servisi, bodrum klima montajı, bodrumda acil klimacı, bodrumda 7/24 klima servisi, gümbette klimacı, konacıkda klimacı, ortakentte klimacı, akyarlarda klimacı, baglada klimacı, turgutreisde klimacı, gümüşlükde klimacı, yalıkavakta klimacı, gündoganda klimacı, türkbükünde klimacı, torbada klimacı, bitezde klimacı, bodrumda acil klima servisi, gece gündüz klimacı, bodrum klima arızası, bodrum klima bakımı, bodrum tüm markaların klimacısı, bodrum beyaz eşya servisi, bodrum klima arızası, bodrumda klimacım, bodrumda klima teknik servisi, bodrumda soğutmacı, bodrumda ısı firmaları, Bodrum da acil klimacı, Bodrum arçelik özel klima servis, Bodrum Beko özel klima servis, Gümbet klima servisi, Konacık klima servisi, Bitez klima servisi, Ortakent klima servis, Bağla klima servisi, Akyarlar klima servisi, Turgutreis klima servisi, Gümüşlük klima servisi, Yalıkavak klima servisi, Gündoğan klima servisi, Gölköy klima servisi, Türkbükü klima servis, Torba klima servis, Bodrum klima servisi, Bodrumda 7/24 klima servisi, Güvercinlik klima servisi, Boğaziçi klima servisi, Klima gaz basımı, Klima bakımı,